Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  AddSourced

  Det bättre sättet att hitta rätt kompetens

  Kvalitativ sourcing med fokus på kundnytta

  Stort nätverk av specialister

  Sourcing med fokus på kvalitet framför kvantitet

  Utifrån dina behov hjälper våra experter inom CX-domänen dig att beskriva de viktigaste kvalifikationerna som din resurs behöver. Sedan hittar vi den mest lämpade kandidaten i vårt nätverk, eller bland våra konsulter.

  Tillgång till best practice

  Ett mervärde under hela processen

  Genom att vända sig till oss får ni inte bara tillgång till rätt kandidat. Vi delar även med oss av Addcents samlade erfarenhet, vår best practice inom CX, processer och agil transformation. Som en del i leveransen kan vi även utan extra kostnad bistå med senior rådgivning i olika frågeställningar

  En kontaktyta

  Enkelt, tillgängligt och tryggt

  Ni har tillgång till en utpekad kontaktperson och vi finns tillgängliga genom hela processen, från sourcing till avslutad leverans. Ett svar på en fråga är aldrig långt borta.

  Vår Process och fördelarna för er

  Varför välja Addcent som partner för kompetens och resursförstärkning

  På Addcent är vi specialister inom CX-domänen, och vi har sedan 2011 varit involverade
  i att driva digitalisering på flertalet ledande företag såsom Telia, Vattenfall och Bonnier. I dagens höga förändringstakt får inte sourcing av kompetens bli fel och en partner behöver erbjuda rätt mix av kompetenser, med rätt förutsättningar, för det specifika behovet. Därför erbjuder vi ett brett nätverk av specialistkonsulter som vi själva kvalificerar, där alla har tillgång till vårt beprövade ramverk för framgångsrik förändring av verksamhet och IT inom CX.

  Vad skiljer oss från en traditionell mäklare eller konsultpartner

  Mäklare ger dig det du frågar efter – vi ger dig kompetensen du behöver +

  Praktisk erfarenhet av att driva digitalisering och transformation blir allt viktigare för att förstå vilka kompetenser som krävs för att lyckas. Vi har det från flertalet ledande företag och det tar vi med oss när vi hjälper dig att hitta rätt kompetens.

  Addcent är specialister inom CX, mäklare är generalister +

  Digitaliseringen sker i allt snabbare takt och verksamhet och IT växer samman. Det medför också att det finns ett behov av att hitta konsulter som kombinerar specialistkompetens inom CX både ur ett teknik och verksamhetsperspektiv. Med vår bakgrund kan vi säkerställa att ni hittar dem.

  Tillgång till best practice inom CX och transformation +

  Många företag brottas med liknande utmaningar och lösningarna påminner ofta om varandra oavsett bransch och storlek på företag. Hos oss får ni tillgång till både enskilda konsulter och ett bolag med en verktygslåda innehållande processer, IT-lösningar och agila metoder för att driva kostnadseffektiv förändring.

  Låt höra era tankar

  Beskriv era behov och lämna kontaktuppgifter så hör vi av oss


   Roller vi kan tillsätta

   Projekt- och förändringsledare

   Product Owners och Business Analysts

   Lösningsarkitekter och utvecklare

   Applikationskonsulter inom Salesforce och Microsoft