Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add Yourself

  Bli del av ett växande bolag, där du tillsammans med dina kollegor utvecklar verksamheten, varandra – och dig själv.

  Expertis och strukturkapital berikar uppdragen

  Skapa bästa kundupplevelsen

  Här blir du en del av ett proffsigt gäng med CX-experter som tillsammans hjälper våra kunder att digitalisera sina kundinteraktioner. Kundernas affärsmål är utgångspunkten och våra lösningar omfattar inte bara IT-design, utan fokuserar även på processer och arbetssätt. Oavsett vad du gör, så har du alltid vår sammanlagda kompetens – och ett strukturkapital som på ett stort konsultbolag – i ryggen.

  Ständig utveckling genom uppdrag, utbildning och kollegor

  Väx i din konsultroll

  På Addcent jobbar du med seniora konsulter som delar med sig av sin kunskap. Du har också tillgång till ett stort antal kompetensutvecklingsverktyg som säkerställer att du har den senaste kunskapen inom din konsultdomän. Vi är måna om att du ska trivas i konsultrollen. Därför ser vi till att du både har en jämn och hållbar arbetsbelastning – och coachar dig att hitta din väg framåt.

  Frihet och mandat med ramverk och kollegor som stöd

  Jobba i en kultur som lyfter dig

  Vår organisation är platt och långt ifrån cementerade roller och gamla strukturer. Du är den som bäst vet hur du ska lösa ditt uppdrag, därför får du både det mandat och stöd som krävs för att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb. Hos oss blir du del av en ödmjuk och prestigelös gemenskap, där vi tar tillvara på varandras kunskap och erfarenheter. Dessutom så har vi kul tillsammans!

  Entreprenörsanda som skapar möjligheter

  Var med och utveckla Addcent

  Vi löser våra uppdrag bäst när vi gör det i team. För att kunna attrahera fler kunder, och få de mest spännande uppdragen, så behöver vi skapa fler tvärfunktionella team. Därför behöver vi växa och bli fler. Vår verksamhet präglas därför av en stark entreprenörsanda, där du – om du vill – får vara med och utveckla företaget inom det område som intresserar just dig.

  Vill du bli en del av Addcent?

  Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. För att kunna skapa fler tvärfunktionella team, så behöver vi bli fler. Vi rekryterar därför löpande.

  Klicka på respektive roll för att läsa mer och ansöka

  Bli vår nästa …

  Vi har en strukturerad rekryteringsprocess där vi anpassar takten efter din situation

  Varför väljer vi att jobba på Addcent?

  Välkommen till ett professionellt och trevligt gäng

  Vi vill jobba med dig!