Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add yourself – bli vår nästa Management Consultant

  Som Management Consultant på Addcent är det du som leder kunderna mot deras affärsmål och utvecklar verksamheten, allt för att maximera värdet av deras kundrelationer. Du gör det på ledningsnivå och jobbar nära både kund och ditt proffsiga och trevliga Addcent-team.

  Vad innebär tjänsten?

  Du arbetar på ledningsnivå med våra kunder och hjälper dem att formulera sina behov och driva deras förändring. Du gör det med hjälp av våra ramverk, verktyg, och framför allt, vår samlade kompetens. Du hjälper kunderna genom att leda förstudier som tar fram strategiska roadmap för affärsmålsuppfyllnad samt tar fram beslutsunderlag och kommunikativa business cases.

   

  Du jobbar agilt och iterativt i alla delar av de förändringsprojekt som vi designar och driver. Du en viktig del i digitaliseringsteamet, där ditt fokus blir verksamhets- och organisationsutveckling samt vara best practice-rådgivare inom CX-projekt för våra kunder.

  Vem är du?

  Du är en driven management-konsult med erfarenhet av verksamhetsutveckling, analyser och projektledning exempelvis från ett konsultbolag. Du har en väl utvecklad förmåga att förstå och identifiera kundens centrala utmaningar, för att sedan utforma anpassade lösningar och leverera dessa med högsta kvalitet. Du är bra på att skapa framgångsrika affärsrelationer och att vidareutveckla dessa över tid. Vi ser också att du har:

  Kvalifikationer

  – Bred erfarenhet av affärsutveckling
  – Intresse för strategi-, organisations-, process- och förändringsfrågor
  – Mellan 5–10 års erfarenhet av liknande roll från ett konsultbolag
  – Erfarenhet av att projektleda transformationsprojekt
  – Erfarenhet från krav- och processanalyser
  – Erfarenhet av komplexa frågeställningar med hög analytisk förmåga
  – Resultatfokus med högsta möjliga värde och träffsäkerhet i leveransen
  – Drivkraften att bygga och utveckla relationer
  – Akademisk examen som civilingenjör, civilekonom eller motsvarande.
  – Exceptionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska

  Vad erbjuder vi?

  Vårt arbetsgivarlöfte

  På Addcent blir du en del av ett proffsigt och trevligt gäng med CX-experter som alla jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem åt våra kunder. Som konsult hos oss har du stor frihet i hur du löser ditt uppdrag. Som stöd finns både en djup sammanlagd kunskap hos dina kollegor – och ett strukturkapital som på ett stort konsultbolag. Vi har ett end-to-end erbjudande till våra kunder, vilket ger dig möjlighet att jobba med hela processen – från de tidiga faserna till implementeringen. Du jobbar nära kund under hela resan och ser resultatet av det du gör.

   

  Vi vill att du ska kunna jobba länge hos oss. Därför ser vi till att du har en jämn och hållbar arbetsbelastning. Utöver att utveckla och fördjupa dig inom din konsultdomän, så får du också vara med och utveckla Addcent inom det område som intresserar dig. Vår verksamhet präglas av en entreprenörsanda och ett starkt driv, och vi vet att det både blir bättre – och roligare – att växa tillsammans.

  Är du intresserad?

  Vi rekryterar löpande, uppfyller du kraven för tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller skicka ett mejl till [email protected].

  Vi är Addcent

  Addcent är ett management- och IT-konsultföretag som hjälper företag att digitalisera sina kundinteraktioner. Vi driver förändring genom att utgå från våra kunders affärsmål och gör en genomlysning av verksamheten, IT och data. Vi utvecklar processer och arbetssätt, och designar sedan bästa möjliga IT-stöd.

   

  Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. Vi har djup kunskap inom CX-området, kombinerat med en stark drivkraft att lösa komplexa problem – och designa den bästa möjliga upplevelsen åt våra kunders kunder. Läs mer på addcent.se

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.