Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Hos oss arbetar managementkonsulter, lösningsarkitekter och applikationsnära specialister tillsammans på dagarna

  Vår story

  Vi vill skapa ett nytänkande konsultföretag med målet att bli bäst på att utveckla kundupplevelser. Dels eftersom detta är ett starkt eftersatt område hos många företag och organisationer, men också för att det rymmer en enorm potential. Väldigt få företag kan i dagsläget tävla med enbart pris eller produkt – kundupplevelsen måste stå i centrum. En insikt som Addcent haft ända sedan starten.

  Vi är dessutom övertygade om att framtidens konsultföretag behöver ha ett tydligt erbjudande till marknaden och samtidigt erbjuda en hög nivå av standardisering i tjänsteleveransen. Det har vi tagit fasta på genom att erbjuda specialistkonsulter som utgår från best practice när de tar sig an kundernas utmaningar och problem.

  Dessutom vill vi skapa ett nytänkande bolag även när det gäller hur vi själva bedriver vår verksamhet. Att leva som vi lär helt enkelt. I det ingår att ha väl  utvecklade funktioner och arbetssätt i allt från marknadsföring, försäljning och leverans till hur vi utvecklar våra tjänster – och inte minst våra medarbetare.

  För i slutändan är det våra medarbetare som gör Addcent till vad vi är idag – och vad vi vill bli imorgon. Vi har högt uppsatta mål och jobbar aktivt för att fortsätta utvecklas mot att bli en ledande aktör som hjälper våra kunder att överträffa sina kunders förväntningar. Vi är stolta över hur långt vi har kommit, men inte nöjda. Det lär vi aldrig bli. Vi är allt för nyfikna för det!

  Våra värderingar

  Kundfokus
  Vi älskar våra kunder är passionerade i att göra dem framgångsrika – idag och imorgon
  Laganda och engagemang
  Vi är självständiga individer som levererar resultat tillsammans i team. Vi är engagerade och hängivna i våra kundleveranser såväl som i att skapa ett fantastiskt bolag
  Åstadkommer resultat
  Vi har ett snabbt och värdebaserat angreppssätt i hur vi gör saker och vi presenterar effektiva och pragmatiska lösningar till våra kunders utmaningar
  Arbeta i framkant
  Vi arbetar i framkanten inom allt vi gör, från affär till teknologi och söker oss kontinuerligt till nya områden att utforska

  Vi vill träffa dig

  Henrik Knutsson

  Henrik Knutsson

  CEO
  Michael Burgess

  Michael Burgess

  Sales Manager
   Jacob Sheik

  Jacob Sheik

  Teamlead
  Roland Lundblad

  Roland Lundblad

  Solution Architect
  Johan Olsen

  Johan Olsen

  Marknadsansvarig
  Björn Holgersson

  Björn Holgersson

  Project Manager

  Hitta till oss

  Våra partners

  Salesforce.com

  Salesforce.com har en branschledande CRM-plattform som blivit det världsledande molnbaserade ekosystemet för företag. Med hjälp av de senaste innovationerna inom mobil teknik, molnteknik och sociala medier kan branscher och företag av alla storlekar få kontakt med sina kunder på ett helt nytt sätt. Tack vare detta kan de nå bättre resultat än någonsin med försäljning, service och marknadsföring.