Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

Hos oss arbetar managementkonsulter, lösningsarkitekter och applikationsnära specialister tillsammans på dagarna

Vår story

Vi vill skapa ett nytänkande konsultföretag med målet att bli bäst på att utveckla kundupplevelser. Dels eftersom detta är ett starkt eftersatt område hos många företag och organisationer, men också för att det rymmer en enorm potential. Väldigt få företag kan i dagsläget tävla med enbart pris eller produkt – kundupplevelsen måste stå i centrum. En insikt som Addcent haft ända sedan starten.

Vi är dessutom övertygade om att framtidens konsultföretag behöver ha ett tydligt erbjudande till marknaden och samtidigt erbjuda en hög nivå av standardisering i tjänsteleveransen. Det har vi tagit fasta på genom att erbjuda specialistkonsulter som utgår från best practice när de tar sig an kundernas utmaningar och problem.

Dessutom vill vi skapa ett nytänkande bolag även när det gäller hur vi själva bedriver vår verksamhet. Att leva som vi lär helt enkelt. I det ingår att ha väl  utvecklade funktioner och arbetssätt i allt från marknadsföring, försäljning och leverans till hur vi utvecklar våra tjänster – och inte minst våra medarbetare.

För i slutändan är det våra medarbetare som gör Addcent till vad vi är idag – och vad vi vill bli imorgon. Vi har högt uppsatta mål och jobbar aktivt för att fortsätta utvecklas mot att bli en ledande aktör som hjälper våra kunder att överträffa sina kunders förväntningar. Vi är stolta över hur långt vi har kommit, men inte nöjda. Det lär vi aldrig bli. Vi är allt för nyfikna för det!

Våra värderingar

Kundfokus
Vi älskar våra kunder är passionerade i att göra dem framgångsrika – idag och imorgon
Laganda och engagemang
Vi är självständiga individer som levererar resultat tillsammans i team. Vi är engagerade och hängivna i våra kundleveranser såväl som i att skapa ett fantastiskt bolag
Åstadkommer resultat
Vi har ett snabbt och värdebaserat angreppssätt i hur vi gör saker och vi presenterar effektiva och pragmatiska lösningar till våra kunders utmaningar
Arbeta i framkant
Vi arbetar i framkanten inom allt vi gör, från affär till teknologi och söker oss kontinuerligt till nya områden att utforska

Vi vill träffa dig

Henrik Knutsson

Henrik Knutsson

CEO
Michael Burgess

Michael Burgess

Sales Manager
 Jacob Sheik

Jacob Sheik

Teamlead
Roland Lundblad

Roland Lundblad

Solution Architect
Johan Olsen

Johan Olsen

Marknadsansvarig
Björn Holgersson

Björn Holgersson

Project Manager

Hitta till oss

Våra partners

Salesforce.com

Salesforce.com har en branschledande CRM-plattform som blivit det världsledande molnbaserade ekosystemet för företag. Med hjälp av de senaste innovationerna inom mobil teknik, molnteknik och sociala medier kan branscher och företag av alla storlekar få kontakt med sina kunder på ett helt nytt sätt. Tack vare detta kan de nå bättre resultat än någonsin med försäljning, service och marknadsföring.