Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Är du vår nästa Lösningsarkitekt?

  Vill du göra avtryck och arbeta på ett progressivt företag som tar ett helhetsgrepp på förändring, då är Addcent det självklara valet!

  Rollen som lösningsarkitekt

  Som Lösningsarkitekt hos oss kommer du arbeta med att forma och driva implementationer av effektiva lösningar inom CRM och närliggande operationella processer. Du kommer att arbeta i nära samspel med våra verksamhetsutvecklare, applikationskonsulter och utvecklare för att skapa användbara, genomtänkta och långsiktigt hållbara lösningar som passar in i våra kunders arkitekturlandskap på ett bra sätt.

   

  Vi arbetar med effektiva SaaS-plattformar inom sälj, marketing och kundservice vilket ger dig möjlighet att på ett snabbt och effektivt sätt forma säkra, mobila och användbara lösningar som skalbarhets- och prestandamässigt möter upp mot växande behov.

  “Jag triggas av konkreta och mätbara resultat och möjligheten att utveckla företags kunddialog med hjälp av digitala verktyg. ”
  – Jacob Sheik Lösningsarkitekt

  Kvalifikationer

  Du är en driven konsult med erfarenhet av utveckling, förvaltning, system- och lösningsarkitektur. Du har ett pragmatiskt och affärsmässigt synsätt på lösningar och har förmåga att tekniskt leda projekt som snabbt ger affärsvärde. Vi ser gärna att du har:

  – Konsulterfarenhet

  – Bakgrund som utvecklare och systemarkitekt på webbaserade lösningar

  – Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet

  – Erfarenhet av teknisk projektledning alternativt Scrum Master

  – Flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt eller liknande

  – Mycket god förmåga att analysera krav och utforma informationsmodeller

  – Mycket god förmåga att designa och dokumentera lösningar utifrån olika perspektiv

  – God kommunikationsförmåga utifrån ett lösnings- och verksamhetsperspektiv

  – Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska.

  Om Addcent

  Addcent är ett nytänkande konsultföretag, med en unik förmåga att knyta samman strategi, operationell verksamhet och IT.

  I våra projekt lever vi efter devisen ”Ge oss målen så ger vi dig vägen” och vi utgår alltid från vårt egna analys och transformationsramverk för att driva förbättring. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa? Skicka in din ansökan direkt!

  Se filmen där Addelle visar hur en dag hos oss kan se ut