Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add yourself – bli vår nästa Solution Architect

  Som Solution Architect på Addcent både formar och driver du implementationen av lösningar inom CRM, och närliggande operationella processer, som utvecklar företagens digitala kunddialog. Tillsammans med ditt kunniga Addcent-team skapar du effektiva, användbara, genomtänkta och långsiktigt hållbara lösningar som passar in i våra kunders arkitekturlandskap.

  Vad innebär tjänsten?

  Som expert på de applikationer och SaaS-plattformar vi arbetar med, kommer du att delta i förstudier som tar fram strategiska roadmaps, och sedan driva både implementationer och förbättringsprojekt. Du gör det på enterprisenivå och i nära samspel med våra verksamhetsutvecklare, applikationskonsulter och utvecklare.

   

  Hos oss har du möjlighet att på ett snabbt och effektivt sätt skapa säkra, mobila och användbara lösningar som dessutom är skalbara och kan möta upp ett växande behov.

  Vem är du?

  Du är en driven konsult med erfarenhet av utveckling, förvaltning samt system- och lösningsarkitektur. Du har ett pragmatiskt och affärsmässigt synsätt på lösningar och har förmågan att tekniskt leda projekt som snabbt resulterar i affärsvärde för våra uppdragsgivare. Vi ser också att du har:

  Kvalifikationer

  – Konsulterfarenhet
  – Bakgrund som utvecklare och systemarkitekt inom webbaserade lösningar
  – Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
  – Erfarenhet av teknisk projektledning, alternativt Scrum Master
  – Flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt eller liknande
  – Mycket god förmåga att analysera krav och utforma informationsmodeller
  – Mycket god förmåga att designa och dokumentera lösningar utifrån olika perspektiv
  – God kommunikationsförmåga utifrån ett lösnings- och verksamhetsperspektiv
  – Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska

  Vad erbjuder vi?

  På Addcent blir du en del av ett proffsigt och trevligt gäng med CX-experter som alla jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem åt våra kunder. Som konsult hos oss har du stor frihet i hur du löser ditt uppdrag. Som stöd finns både en djup sammanlagd kunskap hos dina kollegor – och ett strukturkapital som på ett stort konsultbolag. Vi har ett end-to-end erbjudande till våra kunder, vilket ger dig möjlighet att jobba med hela processen – från de tidiga faserna till implementeringen. Du jobbar nära kund under hela resan och ser resultatet av det du gör.

   

  Vi vill att du ska kunna jobba länge hos oss. Därför ser vi till att du har en jämn och hållbar arbetsbelastning. Utöver att utveckla och fördjupa dig inom din konsultdomän, så får du också vara med och utveckla Addcent inom det område som intresserar dig. Vår verksamhet präglas av en entreprenörsanda och ett starkt driv, och vi vet att det både blir bättre – och roligare – att växa tillsammans.

  Är du intresserad?

  Vi rekryterar löpande, uppfyller du kraven för tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller skicka ett mejl till [email protected].

  Vi är Addcent

  Addcent är ett management- och IT-konsultföretag som hjälper företag att digitalisera sina kundinteraktioner. Vi driver förändring genom att utgå från våra kunders affärsmål och gör en genomlysning av verksamheten, IT och data. Vi utvecklar processer och arbetssätt, och designar sedan bästa möjliga IT-stöd.

   

  Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. Vi har djup kunskap inom CX-området, kombinerat med en stark drivkraft att lösa komplexa problem – och designa den bästa möjliga upplevelsen åt våra kunders kunder. Läs mer på addcent.se

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.