Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Skapa engagerande kundupplevelser med Dynamics 365

   

   

  Addcent är specialister på att skapa en sammanhängde kundupplevelse och digitalisera kundresan - vi hjälper er från idé till genomförande och utvecklar både processerna och IT-applikationerna.

  Kunder och medarbetare i centrum

  För oss står kunden och medarbetaren i centrum. Vi sätter in rätt insatser i rätt del av kundresan på ett kostnadseffektivt sätt. Utifrån best practice inom digitalisering och automatisering tar vi ett helhetsperspektiv på modern kundbearbetning inom marknad, sälj och service. Det ska vara enkelt att vara kund, men minst lika enkelt att vara säljare eller kundtjänstmedarbetare. Därför vet vi hur viktigt det är att skapa lösningar som skapar både stort kundvärde och är användarvänliga.

   

  Här kan du läsa mer om några av de områden där vi kan utveckla lösningar

  Säljprocesser
  Utveckling och införande av modeller och processer för account management samt effektiv hantering av affärsmöjligheter. Processerna implementeras i Dynamics 365 för ökad automatisering och tillgång till realtidsdata.
  Order mgmt
  Utveckla processer för order capture och order fulfillment
  Ärendehantering
  Få hjälp med att etablera styrning, processer, roller och ansvar samt moderna IT-stöd för effektiv ärendehantering – både internt och externt. Omfattar framtagande av modeller för kvalificering, prioritering, routing samt hantering av ärenden. Processer och modeller stöds med etablerade applikationer från ledande systempartners.