Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Robin Sjöberg

  Robin är en senior konsult (+10 år) inom Customer Experience, vilket han bevisat i uppdrag på några av Sveriges största bolag. Han har arbetat med Salesforce plattformen inom Marketing Automation och CRM och är certifierad.

   

  Robin har ett affärsorienterat perspektiv samtidigt som han har förståelse för Salesforce-lösningar med dess processer och tekniska förutsättningar. Robin verkar ofta i rollen som kravställare, projektledare och produktägare och hanterar både agil och vattenfalls-metodik. Han har lett både större globala projekt såväl som lokala CRM projekt både med Salesforce och Microsoft Dynamics som plattform.

   

  Som person är Robin strukturerad, analytisk, nyfiken, positiv och lär sig snabbt, vilket gör honom väldigt uppskattad av kollegor och kunder. Han kan snabbt skifta fokus från strategisk vy till detaljnivå på operativ nivå. Har lätt att samarbeta med andra men samtidigt självständig och ifrågasättande.

  Exempel på uppdrag

  Här följer ett urval av referensuppdrag som Robin genomfört inom CRM och Business Intelligence

  Projektledare Marketing Automation– Ansvarig för införande av Leads och marketing automation process i Salesforce och Pardot. (Finans)

  Produktägare CRM & BI – Ansvarig för etablering av förvaltningsorganisation för CRM (Microsoft Dynamics) och Business Intelligence (Säkerhet)

  Projektledare – Ansvarig för införande av säljstöd och kalyleringssystem (CPQ) för europeiska marknaden (Säkerhet)

  Specialistkompetenser och certifieringar

  Klicka på respektive block för att läsa mer om Robins expertis

  Metoder
  Scrum, Kanban, PPS, Prince2
  Certifieringar
  Salesforce Administrator, Salesforce Pardot Specialist
  Systemområden
  CRM, ERP, Workforce Management, Säljstöd, CPQ, Ärendehantering, Marketing Automation