Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Välkommen Jan Ljunggren

  Addcent växer och stärker spetskompetensen inom digital marknadsföring och Customer Experience Management. Jan har arbetat som managementkonsult och projektledare inom organisation-, process och teknikutveckling de senaste 10 åren med fokus på marknadsföring och kommunikation.

   

   

  Jan kommer bidra med stark kompetens inom digital bearbetning och kundkommunikation och stärker Addcents erbjudande inom digital marknadsföring och Customer Experience Management. Med lång erfarenhet från både konsult- och byråvärlden har Jan en unik kompetens inom ett område som vi ser allt större efterfrågan av hos våra kunder. Så här säger Jan om sin erfarenhet:

   

  “De senaste åren har jag jobbat med större korsfunktionella projekt med nordiska och internationella team. Det har handlat om produktlanseringar, process- och affärsutveckling och implementering av nya systemlösningar. Jag har jobbat med förstudier, business case, systemval och införandeprojekt – från start till mål. Området Customer Experience Management har växt de senaste åren och här finns mer att göra för att förbättra kundupplevelsen. Strategi och teknik ska hänga ihop för att bygga ihop hela kedjor av kontaktpunkter till kunderna – från produkt och marknadsföring till sälj, leverans och service. Delad kunddata och analys är självklara inslag i arbetet för att förbättra relationen och öka relevans i dialogen med kunderna.”