Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Nyheter inom serviceområdet i Salesforce senaste release

  Salesforce lanserar tre gånger per år spännande nyheter som kan hjälpa till att utveckla er kundservice. I den senaste sommar-releasen finns ett antal delar som kan vara intressanta både för er som sedan länge använder Salesforce, men även ni som tittar på nytt applikationsstöd.

  Robin Sjöberg

  IT-införanden kan vara svårt, oavsett om det handlar om att lansera ett nytt system eller bara en specifik funktion. Därför vill vi börja med att lyfta en nyhet som ska göra detta enklare. Genom att lansera en Service Setup funktion ska det nämligen bli enklare att sätta upp ett service-flöde baserat på Salesforce. Med denna kan man steg för steg få hjälp att sätta upp de olika funktionerna som ska stödja användarna vilket gör införandet både enklare och snabbare. Precis som det ska vara när ny IT ska lanseras. Det här gillar vi!

  Ny avancerad routing

  Koppla era kunder till rätt serviceagent med nya omnichannel flow. Detta ger er möjlighet att skapa en mer avancerade routing. Exempel på detta kan vara att koppla en kund som återkommer till samma serviceagent som hen tidigare har pratat med. Detta är en av många uppdateringar av Flow builder som kom i denna release.

  Nya funktioner kopplade till AI

  Det kommer även många nya funktioner kopplade till AI och Einstein i denna release för Service. Bland annat skapas möjlighet att stänga ett ärende snabbare med Einstein Case Wrap-Up. I detta fall bygger det på information som fångats under en chatt vilken kombineras med tidigare ärenden i syfte att ge förslag på som bör fyllas i på det aktuella ärendet. Andra delar är rekommendationer av artiklar (Einstein Article Recommendation) och svar till kunder (Einstein Reply Recommendation). Det ska också nämnas att svenska nu finns som språk för Einstein Bots för Natural Language Processing, dock ännu bara som beta.