Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Jonas Walter

  Jonas är en senior konsult med lång erfarenhet inom Customer Experience. Han tar ofta roller som lösningsarkitekt, informationsarkitekt, teknisk lead eller business analyst. Jonas fokuserar på att skapa verksamhetsnytta genom tekniska lösningar och digitalisering. Han arbetar ofta med design av sammanhängande IT-landskap, vilket inkluderar kartläggning av processer, IT-lösningar med dess informationshantering samt definition av målarkitektur med moderna lösningar.

   

  Jonas har senior erfarenhet av att analysera verksamhetens krav på IT, för att sedan säkerställa IT-arkitektur, systemintegrationer och systemlösningar i samarbete mellan verksamheten, IT och leverantörer. Han har lätt för att sätta sig in i nya utmaningar, branscher och domäner.

  Som person är Jonas driven, ambitiös, social och är väldigt uppskattad av kollegor och kunder.

  Utvalda referensuppdrag

  Här följer ett antal exempel på uppdrag som Jonas genomfört på större företag

  Solution Architect – Jonas roll är Scrum Master och Solution Architect för en implementation av Salesforce Service Cloud och Field Services. (Teknisk service och underhåll)

   

  Solution Architect –  Jonas var del-ansvarig för ERP-upphandling för centralisering av finans och att ersätta sex ERP system, för att därefter ansvara för den totala lösningen som inkluderade ett 70-tal interna/externa system och tjänster.
  (Hotell & Restaurang)

   

  Business Analyst / Solution Architect – Ansvarig för kravfångst och framtagande av lösning för Digital Kunddialog inom Customer Lifecycle programmet (Livsmedel)

   

  Teknisk projektledare  – Ansvarig för att säkerställa GDPR compliancy inom IT (Retail)

   

  Solution Architect / Marketing Consultant – Jonas arbetade med kravfångst och ansvarade för helhetslösningen för implementation av Marketing Automation. (Telecom)

   

  Projektledare – Ansvarig för implementation av CRM och centralisering av affärsuppföljning (Space)

  Specialistkompetens & Certifieringar

  Klicka på de olika blocken och läs mer om Jonas specialistkompetens

  Metoder
  Modellering, Kanban, PPS, Sparx EA, Archimate, Visio
  Certifieringar
  Verksamhetsarkitektur-akademin, Lösningsarkitektur-akademin, Marketo Certified Consultant, Silverpop professional certification (IBM Marketing Cloud)
  Systemtyper
  CRM, ERP, Säljstöd, Marketing Automation