Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Julfrukost med Addcent om CLM

  Torsdagen den 6 december välkomnar vi dig till ett kostnadsfritt frukostseminarium på temat Digitaliserad kundbearbetning och Marketing Automation. För varje deltagare skänker Addcent ett bidrag till Stadsmissionen, så passa på att hjälpa till inför julen.

  Information om seminariet

  I en tid av ökad digitalisering finns idag helt nya möjligheter att utveckla en digital kunddialog som är kostnadseffektiv och skapar hög kundnytta. Med digitala verktyg för kundbearbetning t.ex. Marketing Automation-applikationer, kan företag bli mer proaktiva och relevanta vilket leder till både högre kundnöjdhet och fler affärer. För att lyckas med detta ställs det krav på hur företag organiserar sin verksamhet, kompetenser samt tillgång till IT-stöd.

  Addcent Consulting har stor erfarenhet av att hjälpa företag att skapa förmågan för att driva digital kundbearbetning i hela kundresan. Vi vill gärna dela med oss av våra erfarenheter och visa vad som kommer krävas av morgondagens kundfokuserade organisationer.

  Frukostseminariet kommer hållas på The Park på Sveavägen 98 torsdagen den 6 december och är kostnadsfritt. Seminariet vänder sig till dig som arbetar i ledande befattning inom sälj, marknad eller IT. Primärt inom B2B. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot branschkollegor vid detta tillfälle.

   

  Anmälan stängd

  Agenda

  08:00 – 08:30 | Insläpp & mingelfrukost

  08:30 – 09:30 | Seminarium

  Talare

  Henrik Knutsson

  CEO

  Henrik är grundare och VD på Addcent Consulting.
  Han har mer än 18 års erfarenhet av att hjälpa företag att uppnå högre försäljning, få nöjdare kunder till lägre kostnader. Han gör det genom att designa målläge, identifiera behov och lösningar, samt planerar och driver förändringsprojekt inom Cx domänen.

  Jenny Björkman

  Manager

  Jenny är konsult på Addcent och har de senaste tio åren arbetat inom marknadsföring och CRM med fokus på att förbättra kommunikation, marknadsföring och försäljning i digitala kanaler i olika organisationer, både som konsult och i olika linjeroller.