Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Nya ansikten på Addcent

  Digitaliseringsvågen fortsätter och behovet att transformera, automatisera och hitta nya digitala sätt att interagera blir allt viktigare. Det skapar även en efterfrågan efter experter som kan vara med driva denna förändring. Två av dessa experter, Robin och Jonas,  började på Addcent efter sommaren och vi hälsar dem välkomna till vårt växande team.

  Robin Sjöberg

  Robin har arbetat med CX och digitalisering i över 10 år och haft roller såsom projektledare, produktägare, processägare och business analyst. Så här beskriver han sig själv.

  “Senast ledde jag ett globalt utrullningsprojekt inom Workforce Management men mitt hjärta finns inom CRM och Customer Experience. Har erfarenhet att jobba med flertal olika CRM verktyg men främst med Salesforce & Microsoft Dynamics. Trivs bäst i gränslandet mellan verksamhet och IT där jag kan konkretisera behov från verksamheten och omvandla till krav för IT utveckling. Ser framemot att få hjälpa företag och organisationer att förbättra deras kundupplevelser.”

  Jonas Walter

  Jonas är en senior arkitekt som arbetade i sitt första CRM projekt 2004. Sedan dess har han haft flera olika uppdrag inom CRM och Customer Experience, oftast i rollen som arkitekt eller business analyst men även projektledare. Så här säger Jonas om sin första tid på Addcent och vad som nu väntar.

   

  “För närvarande sitter jag i mitt första uppdrag på Addcent som arkitekt i en implementation av Salesforce. Som arkitekt och business analyst arbetar jag gärna med att ta fram strategier kring kundresan, kundupplevelsen och den digitala kunddialogen.
  Detta kräver också ofta en kartläggning av IT-landskapet med dess informationshantering, samt behov av att ta fram en målarkitektur. Denna målarkitektur får gärna inkludera CRM-lösningar i samspel med Marketing Automation och nyttjande av olika digitala kanaler. Jag ser nu fram mot att arbeta på Addcent med alla professionella och drivna kollegor.”