Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  AddOps

  Addcent är konsultbolag specialiserade inom Cx och CRM. Vi har tagit fram ett ramverk och en tjänst för förvaltning av CRM-system som vi kallar AddOps.  Fördelen med AddOps är att ni både får en kostnadseffektiv förvaltning samtidigt som ni på ett effektivt sätt kan arbeta med kontinuerliga förbättringar helt utifrån behov och affärsmål. Tjänsten är flexibel, där ni snabbt och enkelt kan skala upp och ned samt anpassa kompetensmixen utifrån aktuella behov. Genom AddOps har ni tillgång till våra etablerade team av CX-experter med kompetens inom både verksamhet och IT, vilket gör att ni både får en effektiv – och proaktiv – förvaltning.

  Vill du ha en halvtimmes möte för att veta hur ni skulle kunna använda er av AddOps? Vänligen fyll i formuläret.


   Förvalta och utveckla ert CRM-system – effektivt, flexibelt och proaktivt

   Förvaltning och löpande utveckling

   Vårt ramverk för löpande förbättringar

   AddOps erbjuder ett välbeprövat ramverk för förvaltning, som inbegriper processer och strukturer för att enkelt driva löpande utveckling. Ramverket är lätt att anpassa utifrån olika förutsättningar och vi börjar med att tillsammans etablera arbetssätt, roller och ansvar för att säkerställa en jämn och kvalitativ leveransförmåga.

   Konsulter med spetskompetens inom CX

   Vi har era affärsmål i fokus

   Genom AddOps får ni tillgång till både verksamhetsnära och tekniska konsulter som alla har spetskompetens inom CX. Våra Business Analysts och produktägare har hög verksamhetsförståelse i kombination med applikationskompetens. De kan därför ta en proaktiv roll i arbetet med att identifiera och genomföra förbättringar. Tillsammans med våra tekniska resurser skapar vi lösningar för verksamheten.

   Flexibla och kostnadseffektiva konsultlösningar

   Vi erbjuder både enskilda experter och hela team

   Med AddOps kan ni välja att ta in antingen enskilda resurser – eller ett helt team – som levererar på era villkor. Lokalt har vi både verksamhetsnära experter (Business Analysts) och tekniknära (produktägare, systemarkitekter och konfiguratörer). För utvecklingen kan vi erbjuda nearshoring-resurser, vilket sänker era kostnader för utveckling.

   Dessutom...

   AddOps är en flexibel tjänst där ni kan skala upp och ned resurser över tid och driva utvecklingsprojekt med korta ledtider.

   Vi kan möta era behov på era villkor

   Addcent levererar helheten eller valbara delar för att stödja förvaltning och löpande utveckling av er CRM-lösning

   Vårt erbjudande består av följande delar

   Öka takten och reducera kostnaderna

   7 anledningar att välja en eller flera delar inom vårt erbjudande AddOps

   Affärsdriven IT-utveckling +

   Oavsett om ni nyttjar vårt ramverk eller våra specialister får ni tillgång till verksamhetskunnande med specialistkompetens inom IT

   Svårt att hitta ett bättre pris +

   Utan att tumma på kvaliteten kan vi ge ett riktigt konkurrenskraftigt pris genom att vi nyttjar near-shoring resurser för applikationsutveckling

   Hög flexibilitet och agilitet med korta ledtider +

   Kan snabbt skala upp för business case driven utveckling utan begränsningar

   Snabbt skapa POC:ar för att visualisera nya affärslösningar +

   Inom befintlig IT-miljö eller utanför (nya moduler eller tredje-parts appar)

   Hög effektivitet i sammansvetsat team +

   Gemensam utvecklingsmodell för hög effektivitet och produktivitet från start

   Tillgång till experter +

   Lokalt eller near shoring med olika kompetenser inom CX, både kopplat till verksamhetsdomän, applikationsområde eller roll

   Ökad proaktivitet i utvecklingen +

   Förmåga att pro-aktivt stötta verksamheten att identifiera och prioritera behov för att realisera affärsmål

   Addcents vision är att vara ledande i att digitalisera kund- och affärsrelationer. Vi ska vara den naturliga partnern när det krävs specialistkompetens inom kundinteraktion och teknologier för att skapa den bästa kundupplevelsen i hela kundresan.

   Vi är idag partners med Salesforce och Microsoft och har under årens lopp hjälp flertalet ledande företag att genomföra affärsdriven digitalisering