Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add yourself – bli vår nästa DYNAMICS 365 ARCHITECT

  Som Dynamics 365 Architect på Addcent både formar och driver du implementationen av lösningar som utvecklar kundupplevelsen och företagens digitala kunddialog. Tillsammans med ditt kunniga Addcent-team skapar du effektiva, användbara, genomtänkta och långsiktigt hållbara lösningar som passar in i våra kunders arkitekturlandskap.

  VAD INNEBÄR TJÄNSTEN?

  Som expert på Dynamics 365-plattformen, kommer du att delta i förstudier som tar fram strategiska roadmaps, och sedan driva både implementationer och förbättringsprojekt. Du gör det på enterprisenivå och i nära samspel med våra verksamhetsutvecklare, applikationskonsulter och utvecklare. Hos oss har du möjlighet att på ett snabbt och effektivt sätt skapa säkra, mobila och användarvänliga lösningar som dessutom är skalbara och kan möta upp ett växande behov.

  VEM ÄR DU?

  Du är en driven konsult med erfarenhet av att leda design och arkitektur för Dynamics 365-lösningar. Du har ett pragmatiskt och affärsmässigt synsätt på lösningar och har förmågan att tekniskt leda projekt som snabbt resulterar i affärsvärde för våra uppdragsgivare. Du definierar och framtvingar utvecklingsstandarder och metodtips för Dynamics 365-projekt och ger teknisk vägledning till utvecklare och andra teammedlemmar. Du utformar och implementerar Dynamics 365-integreringar med andra system och säkerställer konsekvens och anpassning mellan projekt och plattformar. Vi ser också att du har följande kvalifikationer.

  Kvalifikationer

  – Konsulterfarenhet

  – 8+ års erfarenhet av att utforma och implementera komplexa Dynamics 365-lösningar för kunder på företagsnivå

  – Djup förståelse för Dynamics 365 och dess funktioner, inklusive anpassning, konfiguration och integrering

  – Stark kunskap om webbtekniker, inklusive REST-API:er, SOAP och JSON

  – Erfarenhet av Microsoft Power Platform, inklusive PowerApps och Power Automate

  – Erfarenhet av .NET, C#, SQL Server och Azure

  – Kandidatexamen eller magisterexamen i datavetenskap eller ett relaterat område

  – Utmärkt problemlösning, kommunikation och interpersonella färdigheter

  – Förmåga att arbeta effektivt i en teammiljö och samarbeta med andra

  VAD ERBJUDER VI?

  På Addcent blir du en del av ett proffsigt och trevligt gäng med CX-experter som alla jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem åt våra kunder. Som konsult hos oss har du stor frihet i hur du löser ditt uppdrag. Som stöd finns både en djup sammanlagd kunskap hos dina kollegor – och ett strukturkapital som på ett stort konsultbolag. Vi har ett end-to-end erbjudande till våra kunder, vilket ger dig möjlighet att jobba med hela processen – från de tidiga faserna till implementeringen. Du jobbar nära kund under hela resan och ser resultatet av det du gör.

   

  Vi vill att du ska kunna jobba länge hos oss. Därför ser vi till att du har en jämn och hållbar arbetsbelastning. Utöver att utveckla och fördjupa dig inom din konsultdomän, så får du också vara med och utveckla Addcent inom det område som intresserar dig. Vår verksamhet präglas av en entreprenörsanda och ett starkt driv, och vi vet att det både blir bättre – och roligare – att växa tillsammans.

  ÄR DU INTRESSERAD?

  Vi rekryterar löpande och uppfyller du kraven för tjänsten är du välkommen att fylla i formuläret längst ned på sidan eller skicka ett mejl till [email protected].

  VI ÄR ADDCENT

  Addcent är ett management- och IT-konsultföretag som hjälper företag att digitalisera sina kundinteraktioner. Vi driver förändring genom att utgå från våra kunders affärsmål och gör en genomlysning av verksamheten, IT och data. Vi utvecklar processer och arbetssätt, och designar sedan bästa möjliga IT-stöd. Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. Vi har djup kunskap inom CX-området, kombinerat med en stark drivkraft att lösa komplexa problem – och designa den bästa möjliga upplevelsen åt våra kunders kunder. Läs mer på addcent.se

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.