Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Ny release från Salesforce

  Det är den tiden på året igen! En ny release från Salesforce har kommit, vilket innebär en flertalet nya funktioner och ny funktionalitet att dra nytta av. Releasen ger mervärde både till administratörer och utvecklare, såväl som för användare som blsand annat får får njuta av UI-förbättringar på frontend. Läs vår artikel och ta del av de senaste nyheterna kopplat både till marknadsföring, sälj och service.

  Robin Sjöberg

  Förbättringar inom service-området

  Inom Field service kommer två förbättringar kopplade till schemaläggning och serviceplanering. Appointment Bundling gör det möjligt att gruppera närliggande besök för att öka produktiviteten och minska restid för servicebesök.

  Salesforce Scheduler får förbättringar som gör att administratörer enkelt kan uppdatera och hantera scheman baserat på helgdagar och oförutsedda händelser. De som är schemalagda kan även uppdatera sin tillgänglighet.

  Voice har förbättras för att kunna ta och dirigera samtal enklare. Detta bland annat genom förenklade processer för att koppla samman telefonisystem och sätta upp användare, synkning av status och köer. Vidare finns möjlighet att kunna dirigera och övervaka inkommande samtal på liknade sätt som andra inkommande kanaler i Omni Channel samt designa vad som kommer visas när samtalet kommer.

  Förenkla och gör det möjligt att accelerera införandet av botar med hjälp av Multilingual Einstein Bots som gör att samma bot kan hantera översättningar av flera olika språk och utnyttja samma NLP modell.

  Inom Workforce Engagement kommer Long-Term Forecasting & Planning som gör det möjligt att förutse antalet agenter för att fylla behov i framtiden (12 månader) och agera på detta.

  Förbättringar inom marknadsföring och försäljning

  Revenue Intelligence erbjuder möjligheten att skapa action-drivna aktiviteter baserat på AI-drivna insikter genom alla kundkontaktpunkter, exempelvis kopplat till avslut av affärer, prognosticering eller pipeline management. Genom att koppla samman ännu flera analyser från Tableau och Einstein direkt in i arbetsflödet, kan man se hur säljorganisationen och enskilda säljare presterar mot mål och prognoser och vad säljchefer bör fokusera på. Pipeline Flow gör det möjligt att se hur pipeline förändras över tid på ett grafiskt vis.

  Datorama Enhancements for Ecommerce inkluderar en e-handelsdatamodell som gör att du kan optimera e-handelsförsäljning och koppla dem till marknadsföringsprogram, en Datorama Connector för Salesforce Order Management vilket ger en möjlighet att knyta marknadsföringsutgifter till produktintäkter.

  Pardot Extensibility Enhancements inkluderar nu anpassade komponenter som gör det lättare att utnyttja externa källor för en sömlös och återanvändbar design för e-post. Vidare External Activity som gör att man kan använda data insamlade i externa lösningar i Pardot automations & Engement Studio-program. Vidare görs förbättring på det som lanserades i Winter 22 kring landningssidor och e-postbyggnad.