Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

    Addcent utsett till Gasellföretag 2017

    Dagens Industri utser varje år Sveriges snabbast växande företag till Gaseller.

    Kriterierna är hårda och 2016 utsågs endast ca 0,1 procent av alla Sveriges aktiebolag till Gasellföretag. Bland kriterierna ingår att företaget ska minst ha fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret, ökat omsättning varje år de tre senaste åren, ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt, ha vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner och att man har sunda finanser.

    ”Det är fantastiskt kul att Addcent har fått denna utmärkelse. Detta samt utmärkelsen som superföretag av Veckans Affärer 2016 är ett kvitto på att vi har ett relevant erbjudande till våra kunder, rätt uppsättning i företaget och har engagerade medarbetare som gjort att denna tillväxt har varit möjlig. Jag är stolt och glad för detta, samtidigt som vi är långt ifrån klara. Vi har höga mål och en genomtänkt plan för hur vi skall nå dem och ser därför fram mot vår fortsätta tillväxtresa tillsammans med våra härliga medarbetare och kunder, och fler Gasell utmärkelser” – Henrik Knutsson, VD på Addcent

    Addcent Consulting är konsultföretaget som hjälper sina kunder att maximera värdet av sina kundrelationer och effektiverar deras arbetssätt. Vi hjälper dem i sina förändringsresor genom verksamhet, IT- och organisationsutveckling.