Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Lunchwebinar med Addcent och Visma - Utvecklad kund- och fältservice!

  Torsdagen den 20e maj välkomnar vi dig till ett kostnadsfritt lunchwebinar på temat kund- och fältservice.  Under webinariet kommer du få svaret på varför bra service är ett konkurrensmedel samt få inblick i hur Visma EssCom utvecklat sina processer och systemstöd med hjälp av Salesforce. Det kommer även bjudas på en demo av deras lösning.

  Information om webinariet

  Webinariet kommer hållas torsdagen den 20e maj och är kostnadsfritt. Webinariet vänder sig till dig som arbetar inom verksamhet eller IT och som är intresserad av hur man skapar ett kundbemötande i världsklass och en effektiv serviceorganisation.

  Under webinariet kommer ni bland annat få ta del av hur Visma EssCom utvecklat sin service genom nya processer och systemstöd. Det kommer bjudas på en demo av deras nya kund- och fältservicelösning byggd på Salesforce-plattformen, och de kommer även dela med sig av erfarenheter från införandet.

  Datum och Tid : Torsdag 20e Maj, kl. 11:45-12:30

  Välkommen!

  Ta del av innehållet

  Eventet hart genomförts. Är du intresserad av ta del av sändningen, klicka på "Bli kontaktad" och fyll i formuläret så skickar vi en länk till inspelningen inom kort.

  Innehåll

  – | Kundupplevelsen ett konkurrensmedel

  – | Målbilden för bra service

  – | Byggstenar för en effektiv kund- och fältserviceorganisation

  – | Visma EssComs digitaliseringsresa

  – | Summering och frågor

  Talare

  Marcus Oscarsson

  Visma EssCom

  Avdelningschef för Technical BackOffice Support Service

  Marcus har lång erfarenhet från IT och serviceorganisationer med en bakgrund från bla Hewlett Packard och The Boston Consulting Group.

  Henrik Knutsson

  Addcent

  VD

  Henrik startade Addcent 2011 och har lång erfarenhet av verksamhets- och IT-utveckling inom kundnära verksamhetsområden.