Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

Är du vår nästa vassa utvecklare på Salesforce molnlösningar?

Som utvecklare hos oss kommer du arbeta med att forma och driva implementationer av effektiva lösningar på våra kunders utmaningar inom CRM och närliggande operationella processer. Du kommer att arbeta i nära samspel med våra applikationskonsulter för att skapa användbara, genomtänkta och långsiktigt hållbara lösningar baserade på det ledande SaaS-ekosystemet Salesforce.

Du kommer se till att våra projekt levererar användbara och smarta lösningar i hög takt på en av de mest produktiva SaaS-plattformarna idag

Rollen som utvecklare

Vi arbetar med effektiva lösningar baserad på Salesforce plattformar inom sälj, marketing och kundservice vilket ger dig möjlighet att på ett snabbt och effektivt sätt forma säkra, mobila och användbara lösningar som skalbarhets- och prestandamässigt möter upp mot växande behov.

“Det är givande att snabbt kunna omsätta kundernas krav i en färdig lösning som dessutom är användbar och kan underhållas lätt. Low-code SaaS som Salesforce-platformen ger en helt ny nivå vad gäller hastighet i implementation”
– Roland Lundblad, Technical lead

Kvalifikationer

För att trivas hos oss tror vi att du är en driven utvecklare med erfarenhet av utveckling inom både backend och frontend. Du har ett pragmatiskt och affärsmässigt synsätt på lösningar och har förmåga att leverera kod som snabbt ger affärsvärde. Vi ser gärna att du har:

 

– Erfarenhet av .Net / Java / Apex backends samt Javascript-drivna responsiva web frontends

– God förståelse för hur man producerar kod som är effektiv ur prestandasynpunkt

– Erfarenhet av agila arbetsmetoder

– God förmåga att analysera krav och utföra domändriven datamodellering

– God förmåga att designa lösningar utifrån användarens perspektiv

– God kommunikationsförmåga utifrån ett lösningsperspektiv

– Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska.

 

Meriterande
Erfarenhet av SaaS-plattformar som stöder sälj, marketing och kundserviceprocesser, erfarenhet Salesforce plattformar och ekosystem

Om Addcent

Addcent är ett nytänkande konsultföretag, med en unik förmåga att utveckla processer och lösningar agilt i samspel med kunden.

Vi strävar efter att alltid ligga i framkant i både det vi levererar till kund, hur vi jobbar tillsammans samt de verktyg vi använder. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa? Skicka in din ansökan direkt!