Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

Är du vår nästa Managementkonsult?

Som Senior Managementkonsult hos oss kommer du att arbeta på c-level nivå med våra kunder och partners för att driva förändring, föreslå strategiska process- och organisationsförändringar samt leda transformationsprojekt som optimerar värdet av våra kunders kundrelationer.

Vill du göra avtryck och arbeta på ett progressivt företag som tar ett helhetsgrepp på förändring, då är Addcent det självklara valet!

Rollen som managementkonsult

En viktig del i rollen är att leda förstudier, marknadsanalyser och ta fram strategiska roadmaps för att våra klienter skall nå sina affärsmål. Du kommer också ta fram beslutsunderlag och business cases för de förändringsprojekt vi designar och driver.

Internt på Addcent kommer du vara en ledare som skapar och utvecklar nya affärsmöjligheter för Addcent. Här ges du möjligheter att påverka såväl företagets framtid som din egen arbetssituation.

“På Addcent har jag otroligt bra möjligheter att både vara med och bygga upp våra kunders organisation och processer såväl som Addcents egna.”
– Jonna Ekelin Teamlead

Kvalifikationer

Du är en driven managementkonsult med erfarenhet av verksamhetsutveckling, analyser och projektledning t.ex. från ledande konsultfirma. Du har en utvecklad förmåga att förstå och identifiera kundens centrala utmaningar och paketera anpassade lösningar och leverera dessa med högsta kvalitet. Du är bra på att skapa framgångsrika affärsrelationer och vidareutveckla dessa över tid. På Addcent arbetar du med erfarna kollegor som delar, men också utmanar din syn på Sälj och Marknad. Vi är måna om att dela kunskap internt och arbetar aktivt med vårt gemensamma strukturkapital. Vi ser att du har:

 

– Bred erfarenhet av affärsutveckling

– Intresse för strategi-, process- och förändringsfrågor

– Mellan 3 – 10 års erfarenhet av liknande roll

– Erfarenhet av att projektleda transformationsprojekt

– Erfarenhet från krav- och processanalyser

– Erfarenhet av komplexa frågeställningar med hög analytisk förmåga

– Resultatfokus med högsta kvalitet på din leverans

– En drivkraft i att bygga och utveckla relationer

– Akademisk examen: Civilingenjör eller Civilekonom

– Exceptionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska

Om Addcent

Addcent är ett nytänkande konsultföretag, med en unik förmåga att knyta samman strategi, operationell verksamhet och IT.

I våra projekt lever vi efter devisen ”Ge oss målen så ger vi dig vägen” och vi utgår alltid från vårt egna analys och transformationsramverk för att driva förbättring. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss på vår resa? Skicka in din ansökan direkt!

Se filmen där Addelle visar hur en dag hos oss kan se ut