Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add yourself – bli vår nästa Salesforce Developer

  Som Salesforce Developer på Addcent skapar du användarvänliga, säkra och effektiva lösningar inom Salesforce-plattformen. Tillsammans med ditt kunniga och proffsiga Addcent-team gör du träffsäkra leveranser som skapar högsta värde åt våra kunder.

  Vad innebär tjänsten

  Som en av våra experter inom Salesforce bygger du anpassningar och komplexa lösningar – både genom konfiguration och programmering. Med kundens behov i fokus, och i nära samarbete med våra verksamhetsanalytiker och arkitekter, levererar du genomtänkta och långsiktigt hållbara lösningar som passar in i våra kunders arkitekturlandskap på bästa sätt.

  Vem är du?

  Du är en driven utvecklare med några års erfarenhet av både deklarativ och programmatisk utveckling på Salesforce-plattformen. Du har ett pragmatiskt och affärsmässigt synsätt på lösningar och har förmågan att leverera funktionalitet som snabbt ger affärsvärde.

  Kvalifikationer

  – 3+ års erfarenhet av utveckling på Salesforce core-plattform
  – Dokumenterad kunskap i Apex/Process Builder, Flow, Reports & Dashboards, Sharing rules
  – Certifierad på Salesforce core-plattform
  – Erfarenhet av att ha integrerat Salesforce med andra system
  – God förståelse för hur man producerar kod som är effektiv ur prestandasynpunkt
  – Erfarenhet av agila arbetsmetoder och utvecklingslivscykeln
  – God förmåga att analysera krav och utföra domändriven datamodellering
  – God förmåga att designa och dokumentera lösningar utifrån olika perspektiv
  – God kommunikationsförmåga utifrån ett lösnings- och verksamhetsperspektiv
  – Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på engelska
  – Relevant utbildning på högskolenivå eller motsvarande

  Vad erbjuder vi?

  På Addcent blir du en del av ett proffsigt och trevligt gäng med CX-experter som alla jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem åt våra kunder. Som konsult hos oss har du stor frihet i hur du löser ditt uppdrag. Som stöd finns både en djup sammanlagd kunskap hos dina kollegor – och ett strukturkapital som på ett stort konsultbolag. Vi har ett end-to-end erbjudande till våra kunder, vilket ger dig möjlighet att jobba med hela processen – från de tidiga faserna till implementeringen. Du jobbar nära kund under hela resan och ser resultatet av det du gör.

   

  Vi vill att du ska kunna jobba länge hos oss. Därför ser vi till att du har en jämn och hållbar arbetsbelastning. Utöver att utveckla och fördjupa dig inom din konsultdomän, så får du också vara med och utveckla Addcent inom det område som intresserar dig. Vår verksamhet präglas av en entreprenörsanda och ett starkt driv, och vi vet att det både blir bättre – och roligare – att växa tillsammans.

  Är du intresserad?

  Vi rekryterar löpande, uppfyller du kraven för tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller skicka ett mejl till [email protected].

  Vi är Addcent

  Addcent är ett management- och IT-konsultföretag som hjälper företag att digitalisera sina kundinteraktioner. Vi driver förändring genom att utgå från våra kunders affärsmål och gör en genomlysning av verksamheten, IT och data. Vi utvecklar processer och arbetssätt, och designar sedan bästa möjliga IT-stöd.

   

  Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. Vi har djup kunskap inom CX-området, kombinerat med en stark drivkraft att lösa komplexa problem – och designa den bästa möjliga upplevelsen åt våra kunders kunder. Läs mer på addcent.se

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.