Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add Yourself - Head of Addsourced

  Hjälp våra kunder att maximera värdet av sina kundrelationer, genom att erbjuda dem branschens bästa CXM-experter! Vi på Addcent har ett starkt varumärke, nöjda kunder och mycket spännande på gång framåt. Vi hoppas att du blir en del av Addcents utvecklingsresa framåt, och själv utvecklas till att bli branschens bästa säljare!

  Hos Addcent får du möjlighet att utvecklas i ett snabbt tempo i ett av Nordens ledande konsultbolag inom CRM och Cloud, med stora tillväxtambitioner. Du kommer att ha en viktig roll i vidareutvecklingen av bolaget och möjligheten att bygga upp ett helt nytt affärsområde. Du kommer vara lokaliserad i Stockholm med möjlighet att bearbeta hela Sverige.

  Addcent är ett svenskt konsultföretag grundat 2011 som brinner för Customer Experience Management. Genom tjänster inom verksamhet- och IT-utveckling ger vi våra kunder förutsättningar att arbeta i framkanten inom marknadsföring, försäljning, leverans och support. Vi arbetar med några av Sveriges största bolag med mycket goda resultat och långsiktiga relationer

  (se våra referenser här).

  Nu befinner vi oss i ett spännande skede där vi vill förstärka vår säljorganisation med en driven, erfaren och engagerad ledare för vår AddSourced satsning.

  AddSourced (läs mer här) möjliggör för bättre kompetensförsörjning av konsulter än vad branschen erbjuder idag. Arbetet kommer innefatta nyförsäljning och etablering av ramavtal, men också kontoansvar och tjänsteutveckling. Vi arbetar strukturerat med prospektering av bolag och nyckelpersoner och bearbetar dessa löpande genom flera kanaler för att skapa en kännedom om varumärket. Detta ger dig en bra plattform att bearbeta kunder från.

  Du kommer vara ansvarig för att sätta erbjudandet på kartan hos relevanta företag och skapa grundplattan vi kan växa från. I takt med att AddSourced och behoven växer kommer du även kunna ta ett mer ledande ansvar.

  Vi tror du är en mycket driven säljare med minst 4 års erfarenhet från konsult- eller tjänsteförsäljning inom IT, gärna från en konsultmäklare eller ett konsultföretag. Du har ett högt tempo och är ständigt på jakt efter nya affärer och kunder. Du har ett starkt kontaktnät med relevanta roller hos medelstora och stora bolag, inom IT och/eller verksamhet. Vidare har du har erfarenhet av alla försäljningsmoment och drivs av att etablera och vidareutveckla kundrelationer över tid.

  Vi ser gärna att du har:

   

  – Intresse i kundrelaterade affärsprocesser
  – En entreprenörsådra och vilja att vinna
  – En passion för att driva tjänsteutveckling
  – Relevant akademisk examen
  – Mycket god talad & skriven svenska & engelska

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.