Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add yourself – Bli navet i vår försäljning

  Hjälp våra kunder att maximera värdet av sina kundrelationer, genom att erbjuda dem branschens bästa CRM-experter! Vi på Addcent har ett starkt varumärke, nöjda kunder och mycket spännande på gång framåt. Vi vill att du blir en del av Addcents utvecklingsresa framåt, och själv utvecklas till att bli en expert på området!

  Hos oss blir du del av ett team med problemlösande experter som hjälper våra kunder att utveckla och digitalisera sina kundrelationer med hjälp av molnbaserade lösningar. Du blir samtidigt del av ett växande bolag, där du tillsammans med dina kollegor utvecklar verksamheten, varandra – och dig själv.

  Du kommer att ha en central roll i försäljningsorganisationen och vara motorn i vår nykundsbearbetning. Du kommer också utvecklas till en expert på området och ha mycket starka möjligheter att göra en karriär i bolaget, både inom denna roll eller som säljare. Vi erbjuder en flexibel arbetsplatspolicy och goda möjligheter att arbeta på distans men även att träffas fysiskt med kollegor.

  Addcent är ett svenskt konsultföretag grundat 2011 som brinner för Customer Experience Management. Genom paketerade konsulttjänster inom verksamhet- och IT-utveckling ger vi våra kunder förutsättningar att arbeta i framkanten inom marknadsföring, försäljning, leverans och support. Vi arbetar med några av Sveriges största bolag med mycket goda resultat och långsiktiga relationer (se våra referenser här).

  Som personer är vi engagerade experter inom området som gillar att umgås och lära av varandra. Vi har en stor mängd gemensamma aktiviteter, allt från frukostar och AWs till flera konferenser årligen.

  Vår ambition är att utveckla vår säljorganisation och förstärka den med en person ansvarig för utgående telefonbearbetning. Vi arbetar strukturerat med prospektering av både företag och nyckelpersoner och bearbetar dessa löpande genom flera digitala kanaler för att skapa en kännedom om varumärket. Målgruppen är ledande funktioner såsom VD, säljchef och CIO. Ditt ansvar kommer vara att genom telefon och andra lämpliga kanaler kvalificera och konvertera dessa prospects till bokade möten för våra seniora säljare. Du kommer också arbeta med att löpande utveckla och underhålla vår kontaktdatabas för att ständigt öka relevansen i den.

  Addcent har en engagerad och prestigelös gemenskap, där vi hjälps åt och tar tillvara på varandras kunskap och erfarenheter. Du har hela organisationen och vårt etablerade ramverk som stöd och vi ger dig det mandat som krävs för att du ska kunna göra ett riktigt bra jobb. Du får också goda möjligheter till utbildning för att bli ännu vassare på ditt jobb.

  Vi ser att du är en driven, orädd och engagerad innesäljare eller mötesbokare med ett par års erfarenhet. Du har ett mycket starkt personligt driv men också att du är nyfiken, kreativ och målfokuserad.

  Det är klart meriterande om du arbetat inom organisationer fokuserade på konsult/lösningsförsäljning. Även meriterade om du har insikt och intresse i kundrelaterade affärsprocesser, såsom marknadsföring, försäljning eller service. Meriterande med akademisk eller säljrelaterad utbildning. Vi ser gärna att du som person har:

   

  – Stark kommunikativ förmåga & älskar samtalet
  – En entreprenörsådra och en stark vilja att vinna
  – En passion för att ständigt utveckla dina arbetssätt
  – Mycket god talad & skriven svenska & engelska

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.