Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add Yourself - bli vår nästa applikationskonsult inom Salesforce

  Som CRM Application Consultant Salesforce på Addcent analyserar du kundernas behov och föreslår sedan effektiva och användbara lösningar. Tillsammans med ditt kunniga och proffsiga Addcent-team gör du träffsäkra leveranser som stärker våra kunders kundrelationer.

  Vad innebär tjänsten?

  Som funktionell expert på Salesforce-plattformen deltar du i strategiska förstudier, implementationer och förbättringsprojekt, samt i löpande förändringsarbeten. Du fångar och dokumenterar krav och processer, gör övergripande datamodellering som fångar viktiga affärsobjekt och hur de hänger ihop, och föreslår sedan lösningar som skapar högsta värde åt våra kunder. Du implementerar lösningarna genom konfiguration, och fungerar som kravställare mot våra Salesforce Developers om det finns behov av programmering.

  Vem är du?

  Du är en driven konsult med erfarenhet av utveckling, förvaltning samt system- och lösningsarkitektur. Du har ett pragmatiskt och affärsmässigt synsätt på lösningar och har förmågan att tekniskt leda projekt som snabbt resulterar i affärsvärde för våra uppdragsgivare.

  Kvalifikationer

  – Konsulterfarenhet
  – Bakgrund som utvecklare och systemarkitekt inom webbaserade lösningar
  – Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet
  – Erfarenhet av teknisk projektledning, alternativt Scrum Master
  – Flerårig erfarenhet som lösningsarkitekt eller liknande
  – Mycket god förmåga att analysera krav och utforma informationsmodeller
  – Mycket god förmåga att designa och dokumentera lösningar utifrån olika perspektiv
  – God kommunikationsförmåga utifrån ett lösnings- och verksamhetsperspektiv
  – Professionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska

  Vad erbjuder vi?

  På Addcent blir du en del av ett proffsigt och trevligt gäng med CX-experter som alla jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem åt våra kunder. Som konsult hos oss har du stor frihet i hur du löser ditt uppdrag. Som stöd finns både en djup sammanlagd kunskap hos dina kollegor – och ett strukturkapital som på ett stort konsultbolag. Vi har ett end-to-end erbjudande till våra kunder, vilket ger dig möjlighet att jobba med hela processen – från de tidiga faserna till implementeringen. Du jobbar nära kund under hela resan och ser resultatet av det du gör.

   

  Vi vill att du ska kunna jobba länge hos oss. Därför ser vi till att du har en jämn och hållbar arbetsbelastning. Utöver att utveckla och fördjupa dig inom din konsultdomän, så får du också vara med och utveckla Addcent inom det område som intresserar dig. Vår verksamhet präglas av en entreprenörsanda och ett starkt driv, och vi vet att det både blir bättre – och roligare – att växa tillsammans.

  Är du intresserad?

  Vi rekryterar löpande, uppfyller du kraven för tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller skicka ett mejl till [email protected]

  Vi är Addcent

  Addcent är ett management- och IT-konsultföretag som hjälper företag att digitalisera sina kundinteraktioner. Vi driver förändring genom att utgå från våra kunders affärsmål och gör en genomlysning av verksamheten, IT och data. Vi utvecklar processer och arbetssätt, och designar sedan bästa möjliga IT-stöd. Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. Vi har djup kunskap inom CX-området, kombinerat med en stark drivkraft att lösa komplexa problem – och designa den bästa möjliga upplevelsen åt våra kunders kunder. Läs mer på addcent.se

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.