Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add yourself – bli vår nästa Produktägare / Business Analyst

  Som Produktägare/Business Analyst på Addcent analyserar du våra kunders behov och inför lösningar som gör kunderna mer effektiva och framgångsrika inom sälj, marknadsföring och kundservice. Tillsammans med ditt kunniga Addcent-team gör du träffsäkra leveranser som skapar högsta värde åt våra kunder.

  Vad innebär tjänsten?

  Som expert inom CX-området kommer du att driva och medverka i strategiska förstudier, implementationer och utvecklingssprojekt. Du kommer att fånga och dokumentera krav och processer, göra övergripande modellering som fångar viktiga affärsobjekt och deras relationer, samt även konfigurera applikationerna.

   

  Du tar fram krav i form av t.ex. modeller, flödesbeskrivningar och user stories. Du kommer att beskriva behov för våra lösningsarkitekter och/eller utvecklare som sedan implementerar dessa.

  Vem är du?

  Du är en driven och lyhörd konsult med erfarenhet av CX, CRM och krav-/verksamhetsanalys. Du har ett utpräglat kundperspektiv med stort fokus på kvalitet och leverans. Du har lätt för att sätta dig in i kundens verksamhet och ställer rätt frågor som ger rätt svar. Du får gärna ha erfarenhet av CRM-lösningar.

  Kvalifikationer

  – Konsulterfarenhet
  – Minst 3 års konsulterfarenhet av att leverera framgångsrika lösningar för kundnära processer på ett etablerat konsultföretag
  – God insikt i kundrelaterade affärsprocesser och bra känsla för framgångsrika affärsrelationer
  – Erfarenhet av att genomföra workshops med väldokumenterade krav och processer som resultat
  – Erfarenhet av processmodellering med BPMN eller liknande
  – Erfarenhet av datamodellering och att du kan beskriva viktiga affärsobjekt och relationer
  – Erfarenhet av agila metoder som SCRUM
  – Exceptionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska
  – Erfarenhet av implementationsprojekt med Cloud-lösningar inom Sales, Marketing och Service är meriterande

  Vad erbjuder vi?

  Vårt arbetsgivarlöfte

  På Addcent blir du en del av ett proffsigt och trevligt gäng med CX-experter som alla jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem åt våra kunder. Som konsult hos oss har du stor frihet i hur du löser ditt uppdrag. Som stöd finns både en djup sammanlagd kunskap hos dina kollegor – och ett strukturkapital som på ett stort konsultbolag.

   

  Vi har ett end-to-end erbjudande till våra kunder, vilket ger dig möjlighet att jobba med hela processen – från de tidiga faserna till implementeringen. Du jobbar nära kund under hela resan och ser resultatet av det du gör.

   

  Vi vill att du ska kunna jobba länge hos oss. Därför ser vi till att du har en jämn och hållbar arbetsbelastning. Utöver att utveckla och fördjupa dig inom din konsultdomän, så får du också vara med och utveckla Addcent inom det område som intresserar dig. Vår verksamhet präglas av en entreprenörsanda och ett starkt driv, och vi vet att det både blir bättre – och roligare – att växa tillsammans.

  Är du intresserad?

  Vi rekryterar löpande, uppfyller du kraven för tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss genom att fylla i formuläret längst ner på sidan eller skicka ett mejl till [email protected].

  Vi är Addcent

  Addcent är ett management- och IT-konsultföretag som hjälper företag att digitalisera sina kundinteraktioner. Vi driver förändring genom att utgå från våra kunders affärsmål och gör en genomlysning av verksamheten, IT och data. Vi utvecklar processer och arbetssätt, och designar sedan bästa möjliga IT-stöd.

   

  Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. Vi har djup kunskap inom CX-området, kombinerat med en stark drivkraft att lösa komplexa problem – och designa den bästa möjliga upplevelsen åt våra kunders kunder. Läs mer på addcent.se

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.