Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

Frukostseminarium med Addcent och Salesforce - Framtidens kundservice

Onsdagen den 15 maj välkomnar vi dig till ett kostnadsfritt frukostseminarium på temat – framtidens kundservice.  Under seminariet kommer vi tillsammans med Salesforce belysa varför det är viktigt att satsa på kundservice, ge exempel på hur ni ska gå till väga för att lyckas samt visa konkreta lösningar baserade på Salesforce Service Cloud. Välkommen!

Information om seminariet

Frukostseminariet kommer hållas på The Park Södra onsdagen den 15 maj  och är kostnadsfritt. Seminariet vänder sig till dig som arbetar i ledande befattning inom verksamhet eller IT. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot branschkollegor vid detta tillfälle. Antalet platser är begränsat.

Datum och Tid : Onsdag 15 Maj, kl. 08:00-10:00
Plats: Stockholm, Magnus Ladulåsgatan 3, The Park Södra (Nära station Stockholm Södra)
Välkomna!

Anmälan

Agenda

08:00 – 08:30 | Insläpp & mingelfrukost

08:30 – 08:45 | CX ett konkurrensmedel

08:45 – 09:00 | Målbild 2020 - trender och fokusområden

09:00 – 09:20 | Var ska man börja?

09:20 – 09:45 | Demo - Salesforce Service Cloud

09:45 – 10:00 | Summering och frågor

Talare

Henrik Knutsson

Addcent

VD

Henrik är grundare och VD på Addcent Consulting.
Han har mer än 18 års erfarenhet av att hjälpa företag att uppnå högre försäljning, få nöjdare kunder till lägre kostnader. Han gör det genom att designa målläge, identifiera behov och lösningar, samt planerar och driver förändringsprojekt inom Cx domänen.

Enri Bimbashi

Salesforce

Master Solution Engineer

Som Master Solution Engineer på Salesforce jobbar Enri dagligen med ledande företag i Norden som vill sätta kunden i fokus i allt de gör. Med sin erfarenhet inom Kundservice och Aftermarket (inkl. Field Service) hjälper han kunder att skapa en vision och roadmap för Digital Service Transformation.