Vi hör gärna av oss!

Behöver ditt företag hjälp med förändring, eller är du sugen på att jobba här?

  Add yourself – bli vår nästa SALES EXECUTIVE CX

  Som Sales Executive på Addcent identifierar och hjälper du företagen som är redo att ta nästa steg i sin digitala utveckling. Du vägleder kunderna från första kontakten, genom hela säljprocessen, för att slutligen vara kundansvarig i implementationen för de lösningar som kommer att göra dem mer effektiva och framgångsrika inom sälj, marknadsföring och kundservice. Tillsammans med ditt kunniga Addcent-team levererar du högsta värde åt våra kunder.

  Vad innebär tjänsten?

  Du kommer att bli en viktig del av vår säljorganisation, där du driver nyförsäljningen med fokus på implementation av CRM-plattformarna Salesforce och Dynamics 365. Du bearbetar ditt eget kontaktnät självständigt, tar hand om inkommande leads och utvecklar dina relationer över tid. Du hjälper sedan den nya kunden att identifiera utmaningar och formulera behov, både på verksamhets- och IT-sidan, för att sedan välja relevant lösning och implementera den – allt med stöd av våra CX-experter. Du kommer också att etablera och utveckla säljrelationer med våra systempartners, i syfte att skapa förtroende och identifiera säljmöjligheter. Hos oss har du möjlighet att – utifrån vår grundmodell – påverka och utveckla processerna på det sätt du tycker är bäst.

  Vem är du?

  Du är en självgående Sales Executive som drivs av att skapa nya kundkontakter och affärsrelationer och vårda dessa över tid. Du har en utvecklad kommunikativ förmåga där du vägleder kunden genom att påvisa affärsvärdet av olika lösningar. Vi ser också att du uppfyller nedan kvalifikationer.

  Kvalifikationer

  – Minst 4 års erfarenhet av liknande roll, t ex lösningsförsäljning inom Cx/CRM t.ex. från konsultfirma eller systemleverantör

  – Erfarenhet av att skapa nya affärsrelationer och vidareutveckla dessa över tid

  – Insikt i kundrelaterade affärsprocesser och CRM-systemen Salesforce och Dynamics 365

  – Ett starkt kontaktnät på chefsnivå hos medelstora och stora bolag

  – Relevant eftergymnasial examen

  – Exceptionell förmåga att kommunicera i tal och skrift på svenska samt mycket god förmåga på engelska

  – Erfarenhet av att delta praktiskt i framgångsrika CRM-implementationer direkt till kund är meriterande.

  Vad erbjuder vi?

  På Addcent blir du en del av ett proffsigt och trevligt gäng med CX-experter som alla jobbar tillsammans för att lösa komplexa problem åt våra kunder. Vi har ett end-to-end erbjudande till våra kunder, så du arbetar nära kund under hela resan och ser resultatet av det du gör.

   

  Vi vill att du ska kunna jobba länge hos oss. Därför ser vi till att du har en jämn och hållbar arbetsbelastning. Utöver att utveckla och fördjupa dig inom försäljning och CX, så är du också med och utvecklar Addcent som tillväxtbolag. Vår verksamhet präglas av en entreprenörsanda och ett starkt driv, och vi vet att det både blir bättre – och roligare – att växa tillsammans.

  Är du intresserad?

  Vi rekryterar löpande, uppfyller du kraven för tjänsten så är du välkommen att höra av dig till oss genom att klicka på ”Bli kontaktad” eller skicka ett mejl till [email protected].

  Vi är Addcent

  Addcent är ett management- och IT-konsultföretag som hjälper företag att digitalisera sina kundinteraktioner. Vi driver förändring genom att utgå från våra kunders affärsmål och gör en genomlysning av verksamheten, IT och data. Vi utvecklar processer och arbetssätt, och designar sedan bästa möjliga IT-stöd. Hos oss jobbar management-konsulter, verksamhetsanalytiker, lösningsarkitekter och applikationsnära experter tillsammans i uppdragen. Vi har djup kunskap inom CX-området, kombinerat med en stark drivkraft att lösa komplexa problem – och designa den bästa möjliga upplevelsen åt våra kunders kunder.

  Ansök här

  Fyll i formuläret och ladda upp ditt CV för att göra en ansökan.